Werken bij
Performation

Bij Performation zijn we altijd op zoek naar de beste programmeurs, zorgeconomen, business intelligence en zorgspecialisten! Ben jij ervan overtuigd dat je met jouw kennis en expertise ons team kunt versterken?

Ken jij de zorgregistratie van ziekenhuizen van A tot Z? Staat iedereen versteld van jouw T-SQL code of .NET applicatie? Weet jij alles van onderhandelingen tussen ziekenhuis en zorgverzekeraar? Ken jij nóg meer sneltoetsen in Excel dan Holger?

Dan willen we graag kennis met je maken! Neem contact op met onze HR manager Kathalijne Schuurmans.

Vacatures

Junior Consultant

Als Junior Consultant bij Performation leer je alles over onze organisatie en de complexe cijfermatige wereld van zorginstellingen. Met jouw uitgebreide analyses, gemaakt met behulp van onze tools, zet je de grote hoeveelheden ziekenhuisdata om in bruikbare stuurinformatie.

Lees verder

Junior Technisch Consultant

Als Technisch Consultant vervul je een poortwachtersfunctie binnen ons incidentmanagement proces en beheer en beman je de servicedesk. Je bent de ‘spin in het web’ binnen een jong, enthousiast team van experts in een dynamische en (technisch) uitdagende werkomgeving.

Lees verder

Ervaren Consultant zorg

Middels uitgebreide analyses in onze tools adviseer je de klant bij het goed geïnformeerd nemen van beslissingen. Daarmee kan de klant sturen en besturen.

Lees verder

Business Intelligence ontwikkelaar

Als BI ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van datawarehouses. Binnen jouw team, bestaande uit diverse expertises, ben jij verantwoordelijk voor het ontwerp van de Datawarehouse architectuur en de ETL.

Lees verder

Software Tester

Als Tester ben je mede verantwoordelijk voor het hart van ons bedrijf: Het voortdurend bewaken en borgen van de betrouwbaarheid en validiteit van de uitkomsten van de diverse indicatoren.

Lees verder

Het is altijd weer een leuke uitdaging om techniek en mensen aan elkaar te koppelen en problemen te voorkomen en goed op te lossen.

Maarten de Vreij

Maarten de Vreij

Projectmanager

We streven naar kwalitatief
hoogwaardige en duurzame zorg

Hoe we dat doen? Door zorginstellingen in binnen- en buitenland
te faciliteren bij het goed geïnformeerd nemen van besluiten.

Open sollicitatie

Hebben we momenteel geen vacature voor je,
maar ben je ervan overtuigd dat je onze perfecte nieuwe collega bent?

Neem dan contact met ons op om je ideeën te bespreken.