Performation wil een bijdrage leveren aan kwalitatief hoogwaardige en duurzame zorg. Daarom doen we van drie tot en met vijf juni mee aan de Roparun.

Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Roparun. Deze stichting zorgt voor mensen met kanker die niet meer beter worden. Dit sluit perfect aan bij de missie, visie en werkzaamheden van Performation. Want ook waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven, willen we graag helpen om de kwaliteit van leven voor iedereen zo hoog mogelijk houden.

Team Performation Live volgen!

Doneren?

We willen zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Roparun. Wil je het Performation team of één van de teamleden sponsoren? Dan kun je een donatie doen via de website van Roparun.

Sponsoren

Performation werkt met veel data. Op het gebied van IT en cloudhosting is Uniserver onze belangrijkste partner. We zijn er trots op dat zij ons Roparun team sponsoren!Ook XL Lease sponsort ons Roparun team. Dankzij hun goede service kunnen wij onze klanten overal in het land ondersteunen.Vossius consultancy


Ik doe mee aan de Roparun, omdat het een mooie combinatie is van een goed doel steunen, teambuilding en een sportieve uitdaging. Ik ben enthousiast geworden na alle verhalen en foto's van de vorige keer dat Performation deelnam. Twee weken geleden hebben we een oefenloop gedaan in de Ardennen. Na een ietwat chaotisch begin kwam het ritme er steeds meer in. Ik weet zeker dat we met Pinksteren niet te stoppen zijn!

Tom Hessels