Krijg met Prognose grip op
de productie in uw ziekenhuis

Kom naar de Prognose-gebruikersmiddag

Heeft uw ziekenhuis vroeg in het jaar een betrouwbare schadelastprognose en beschikt u wel over de juiste data om vroegtijdig grip te krijgen op uw productie? De software-oplossing Prognose van Performation HOTflo helpt om inzicht te krijgen in de financiële risico’s van uw ziekenhuis. Op woensdag 31 oktober 2018 organiseert Performation HOTflo een Prognose-gebruikersmiddag waarin u ontdekt wat de toegevoegde waarde van Prognose is voor uw ziekenhuis.

U bent vanaf 13.00 uur welkom voor koffie of thee op ons kantoor in Bilthoven. Het inhoudelijke programma van de Prognose-gebruikersmiddag duurt van 13.30 tot 17.00 uur en wordt afgesloten met een borrel.

Programma Prognose-gebruikersmiddag

De impact van Prognose op interne besturing en onderhandelingen met zorgverzekeraars

Prognose wordt veel gebruikt in onderhandelingen met zorgverzekeraars. Vertegenwoordigers van een aantal ziekenhuizen laten zien hoe zij gebruik maken van Prognose en wat hen dit oplevert. Daarnaast laten we aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe Performation HOTflo ziekenhuizen heeft ondersteund bij de onderhandelingen.

Ontwikkelingen in Prognose

We informeren u over de laatste én toekomstige ontwikkelingen van Prognose en zijn uiteraard benieuwd naar uw wensen. Deze input gebruiken we om de juiste prioritering aan ontwikkelingen toe te kennen.

De belangrijkste wijzigingen in de RZ19b

Half september 2018 komt de RZ19b beschikbaar. We geven een overzicht van de belangrijkste wijzigingen in de regelgeving.

Bent u benieuwd hoe uw ziekenhuis Prognose optimaal kan gebruiken? Meld u aan voor de Prognose-gebruikersmiddag. Deelname hieraan is gratis.

Vroeg in het jaar een betrouwbare prognose

Lees alvast het artikel Vroeg in het jaar een betrouwbare prognose als voorproef en laat u inspireren.