Hoe maak ik
goede afspraken
met verzekeraars?

Als financial in de zorg bent u de spil van de organisatie. Het is een voortdurende uitdaging om alle in- en externe klanten te voorzien van eenduidige managementinformatie. Het merendeel van uw inspanning zit in het verkrijgen van de data en informatie, in plaats van dat doen waar uw toegevoegde waarde ligt: informatie naar de organisatie brengen en ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen. Performation faciliteert u daarom bij het verzamelen en configureren van de data uit uw bronsystemen. Vervolgens maken we – in co-creatie met u – eenduidige, betrouwbare informatie van de data, zodat alle stakeholders in staat zijn goed geïnformeerd beslissingen te nemen.

Performation breidt aanbod uit met overname Datinzo

Performation neemt het jonge BI-bedrijf Datinzo over. Cok de Groot, CIO van Performation over de overname: “Met Datinzo hebben we drie goede producten binnengehaald, maar ook drie creatieve professionals met jaren ervaring in de zorg. Dit is een waardevolle toevoeging voor ons productenpalet en het team. We kijken ernaar uit om dit de komende jaren tot een mooi succes te maken”. Datinzo is sinds twee jaar actief in de Nederlandse zorg.

Lees verder

Lancering Performation Begroten

Of je nu productie gestuurd wilt begroten, begrotingsafspraken met uw RVE’s wilt kunnen maken en monitoren, de invloed van strategische portfoliokeuzes door wilt rekenen of een schaduwbegroting naast uw kostenbegroting wilt maken: goede, geïntegreerde tooling die je in staat stelt succesvol analyses te maken is hierbij onmisbaar.

Lees verder

Zeven tips om de dagelijkse zorgadministratie te verbeteren

Het zelfonderzoek brengt jaarlijks een enorme werkdruk met zich mee. Ziekenhuizen zijn momenteel nog bezig met het Zelfonderzoek 2016. Performation ondersteunt elf ziekenhuizen met de uitvoering hiervan. We willen het daar echter niet bij laten. Graag denken we met u mee om uw zorgadministratie verder te verbeteren. Ons Notiz team heeft zeven tips voor u.

Lees verder

Er gaan steeds minder mensen naar het ziekenhuis, maar de daling is het sterkst bij mensen met een lage sociaaleconomische status. Een zorgelijke ontwikkeling?

Lees er meer over in de Trendanalyse productiviteit Nederlandse ziekenhuiszorg.